מתנה לנרשמים באתר
“צ’יגה” או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)
הוראות הכנה ל-4-6 מנות: מרכיבים: 200 גרם פילה בקר טרי, חתוך לקוביות יפות ועדינות 160 [...]
06
יול
יול
פסטה אליו אוליו ומרווה (צמחוני)
הוראות הכנה ל-6 מנות מרכיבים: 6 מנות פסטה טרייה או יבשה 6 כפות שמן זית [...]
06
יול
יול
שאלות ותשובות
כל מה שרציתם לדעת על שמן זית כתית מעולה ולא העזתם לשאול
טרטר בר ים (סשימי) בשמן זית עם סלט ים תיכוני
אופן ההכנה: פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי. במחבת ללא שמן קולים [...]
20
דצמ
דצמ
פולנטה תירס לבן טרי עם שמן זית
אופן ההכנה : מרתיחים מים בסיר. בעזרת סכין מפרידים את גרעיני התירס ומרתיחים אותם למשך [...]
20
דצמ
דצמ
קונפי בר ים בשמן זית סורי עם רוטב איולי
לרוטב איולי: 2 חלמון ביצה 100 מ”ל שמן זית סורי של משק אחיה 1 שן [...]
20
דצמ
דצמ
פונדנט שוקולד שמן זית (פרווה)
מצרכים (לכ-4 מנות): 100 גרם שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו לפחות) 30 מ”ל שמן [...]
20
דצמ
דצמ
אנטריקוט קונפי בשמן זית
אופן ההכנה : מורחים את נתח האנטריקוט בשתי כפות שמן זית סורי ומפזרים מלח ופלפל [...]
17
דצמ
דצמ