שמן זית כתית של משק אחיה מיועד לאנשים שמעריכים איכות. השמן מורכב מבלנד של זני ברנע וסורי, היוצר טעם מורגש, אך מעודן, שמתאים במיוחד לחך הישראלי ומשמש לכל סוגי התיבול והבישול. מגיע עם מיכל נירוסטה 2 ליטר לאחסון. *התמונה להמחשה בלבד
בשרי
שיפודי פרגיות במרינדה סודית בהחלט!
המרינדה הסודית של רון יוחננוף לפרגיות או חזה עוף שאתם הולכים להתעלף.
מצרכים:
500 גרם שיפודי פרגיות (אפשר גם עם פרגיות שלמות / חזה עוף / נתחי עוף ואפילו עוף שלם)
למרינדה:
- 5 כפות צ’ילי חריף (אם חריף מידי אפשר רוטב צ’ילי מתוק)
- 5 כפות קטשופ
- 5 כפות שמן זית קורנייקי – משק אחיה
- 5 כפות סויה
- 5 כפות דבש או סילאן
אפשרות לשדרג:
- כף עשבי תיבול טריים כמו תימין / רוזמרין קצוצים דק
- מעט צ’ילי חריף טרי או יבש
- ג’ינג’ר מגורד
- גרידת לימון או פרוסות של לימון שלמים במגש בתנור.
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים של המרינדה. אם רוצים לשדרג עם עוד טעמים מוספים את התוספות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מניחים את שיפודי הפרגית בתבנית מרופדת בנייר אפיה
- מברישים היטב את הפרגיות במרינדה
- (אפשר לחלופין לערבב את קוביות הפרגית בקערה עם המרינדה. להשרות לילה ולאחר מכן לשפד או לאפות כקוביות)
- אופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
מגישים חם.
לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית קורנייקי