עוף חגיגי במילוי קוסקוס

המוצרים:

  • עוף שלם במשקל 1.8-2 ק"ג 

למילוי:

  • 3 כוסות קוסקוס מוכן 
  • 3 שיני שום כתושות 
  • צרור פטרוזיליה קצוצה 
  • צרור כוסברה קצוצה 
  • כפית סחוג
  • 5 כפות שקדים מולבנים קלויים 
  • 3 כפות חמוציות 
  • 2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן זית משק אחיה
  • מלח 
  • פלפל 
  • 4 כפות פירורי לחם
  • לתיבול העוף: שמן זית, מלח, פלפל

אופן ההכנה

  1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
  2. מערבבים את כל חומרי המילוי מתבלים את העוף בשמן זית, מלח ופלפל ממלאים את העוף ומפזרים מעט מלח גס סביב התבנית.
  3. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה ורבע. אחרי שעה ורבע מורידים טמפרטורה ל-120 מעלות וצולים עוד כחצי שעה.
דילוג לתוכן