ריזוטו של חוות תקוע

ריזוטו חוות תקוע

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן על להבה בינונית ומאדים בו את הבצל למשך כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את תערובת האורז את המלח והפלפל וממשיכים לטגן למשך עוד דקה עד שהאורז מתחמם.
  3. יוצקים את המים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך 16 דקות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב עם כף
    עץ מפעם לפעם.
  5. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  6. מוציאים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים בעדינות עד שהחמאה נמסה.
    מגישים מיד!

** האורז צריך להיות רטוב מאוד (ALLONDO) אך עדיין עם נקודה קשה במרכז הגרגיר) ALDENTE).
הערה:
אפשר להוסיף 100 מל’ שמנת ו- 2 כפות פרמזן מגורד יחד עם החמאה.

בתיאבון!

שף: יוסי בן דיין

פח 5 ל' ב-209 ₪. לחברי מועדון - דבש לחיץ מתנה
47.00690.00

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

235.00

מארז אביבי שיעשיר כל מטבח במיטב מוצרי משק אחיה, מהתוצרת המובחרת של זיתי המשק וענביו. המארז מכיל: פח 750 מ"ל שמן זית שמן הבית, ממרח עגבניות מיובשות 200 גר', ממרח פסטו בזיליקום 200 גר', טפנד זיתים ירוקים 200 גר', יין שרדונה 750 מ"ל, אצבעות כוסמין עם שמן זית 200 גר', סילאן בבקבוק לחיץ 350 גר’.