ריזוטו של חוות תקוע

ריזוטו חוות תקוע

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן על להבה בינונית ומאדים בו את הבצל למשך כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את תערובת האורז את המלח והפלפל וממשיכים לטגן למשך עוד דקה עד שהאורז מתחמם.
  3. יוצקים את המים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך 16 דקות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב עם כף
    עץ מפעם לפעם.
  5. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  6. מוציאים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים בעדינות עד שהחמאה נמסה.
    מגישים מיד!

** האורז צריך להיות רטוב מאוד (ALLONDO) אך עדיין עם נקודה קשה במרכז הגרגיר) ALDENTE).
הערה:
אפשר להוסיף 100 מל’ שמנת ו- 2 כפות פרמזן מגורד יחד עם החמאה.

בתיאבון!

שף: יוסי בן דיין

5 ל' + סילאן מתנה
43.00670.00

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

דילוג לתוכן