ריזוטו של חוות תקוע

ריזוטו חוות תקוע

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן על להבה בינונית ומאדים בו את הבצל למשך כ- 3 דקות.
  2. מוסיפים את תערובת האורז את המלח והפלפל וממשיכים לטגן למשך עוד דקה עד שהאורז מתחמם.
  3. יוצקים את המים ומרתיחים.
  4. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך 16 דקות ללא מכסה, תוך כדי ערבוב עם כף
    עץ מפעם לפעם.
  5. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  6. מוציאים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים בעדינות עד שהחמאה נמסה.
    מגישים מיד!

** האורז צריך להיות רטוב מאוד (ALLONDO) אך עדיין עם נקודה קשה במרכז הגרגיר) ALDENTE).
הערה:
אפשר להוסיף 100 מל’ שמנת ו- 2 כפות פרמזן מגורד יחד עם החמאה.

בתיאבון!

שף: יוסי בן דיין

35.00620.00

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

משלוח ב-19.90 ₪
179.00

לכבוד חג השבועות, הוא חג הביכורים, מארז אביבי שיעשיר כל מטבח במיטב מוצרי משק אחיה, מהתוצרת המובחרת של זיתי המשק וענביו. המארז מכיל: בקבוק/פח 750 מ"ל שמן זית בלנד הבית (בהתאם לזמינות במלאי), ממרח עגבניות מיובשות 200 גר', יין גוורצטרמינר 750 מ"ל, זית סורי מבוקע בלאדי 540 גר' (לפני סינון), קרקר כוסמין עם שמן זית 200 גר' ומארז ריזוטו ופטריות של חוות תקוע 275 גר'.

דילוג לתוכן