פילה לברק צרוב, תפו”א קונפי, רוטב רמולד ועגבניות מגי צלויות

פילה לברק צרוב, תפו"א קונפי, רוטב רמולד ועגבניות מגי צלויות

מצרכים:

פילה דג צרוב:
פילה דג לברק נקי מעצמות, חרוץ לחריצים דקים בצד העור, צלוי על פלאנצ’ה או מחבת ברזל לוהטת עם שמן זית פיקואל על צד העור עד לפריכות מקסימלית, מתבלים במלח ופלפל.

קונפי תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ללא הקליפה במים מומלחים, מיד לאחר הריכוך כאשר תפוחי האדמה עדיין חמים מוציאים אותם מהמים ומעבירים לקערה, לאותה קערה יוצקים שמן זית סורי בנדיבות, מלח ופלפל שחור גרוס, מקפיצים בקערה יחד עם תפוחי האדמה כשהמטרה היא לשבור מעט את תפוחי האדמה ולתת להם לספוג היטב את שמן הזית.

רוטב רמולד:
קוצצים 5 יח’ מלפפון כבוש בחומץ מסוג קורנישון, כף צלפים, בצל ירוק, פטרוזיליה, מערבבים עם 6 כפות מיונז ומתבלים במעט שמן זית מזן קורנייקי, מלח, פלפל שחור גרוס, כפית חרדל וכפית חומץ יין אדום

עגבניות מגי קטנות צלויות בשלמותן בתנור בטמפרטורת 250 מעלות ל-12 דק’, לאחר הצלייה מסירים את קליפת העגבנייה

הרכבה:

יוצקים שלוש כפות רוטב רמולד על צלחת הגשה מסדרים מעל את תפוחי האדמה, עגבניות מגי ומניחים לצידם את פילה הדג מזלפים על הכל שמן זית סורי וטורפים 😊

28.00890.00
4.9411.20 ל-100 מ''ל
59.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
59.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
המלאי אזל
53.00842.00
4.687.33 ל-100 מ''ל
57.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
בודק...