צמחוני
סביצ'ה קיצי של דג ים לבן עלים ירוקים ופירות של קיץ
חומרים ל 5 מנות
- 2 פילה דג לבן, כל יחידה 150 גרם
- 100 גרם פטרוזיליה
- 100 גרם כוסברה
- 50 גרם בצל ירוק
- 50 גרם נענע
- 50 גרם בזיליקום
- מיץ טרי מ- 1 לימון
- 2 כפות טחינה אתיופית גולמית משק אחיה
- 2 כפות סילאן משק אחיה
- 1 אפרסק
- 1 שזיף אדום
- 10 ענבים ירוקים
- 10 ענבים שחורים
- 50 מ"ל שמן זן קורנייקי משק אחיה
- מלח דק, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1.חותכים את פילה הדג לקוביות ושמים בקערה.
מתבלים את הדג עם 2 כפות טחינה אתיופית משק אחיה, מיץ לימון, 2 כפות סילאן, ושמן זית קורנייקי.
2.חותכים את כל הירוקים ומכניסים לקערה,
3.חותכים את הפירות לפרוסות ומכניסים לקערה
4. מערבבים הכל עם מלח פלפל ועוד טיפה שמן זית קורנייקי.
בתאבון!
מתכון של השף גולן ישראלי מסדנת זום דיגיטלית ללקוחות מועדון משק אחיה