“צ’יגה” או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)

"צ'יגה" או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)

הוראות הכנה ל-4-6 מנות:

מרכיבים:

  • 200 גרם פילה בקר טרי, חתוך לקוביות יפות ועדינות
  • 160 גרם בורגול שהושרה במים עם כפית פפריקה מתוקה
  • חופן גדול של עלי פטרוזיליה
  • חופן גדול של עלי נענע
  • כף שמן זית פיקואל – משק אחיה
  • כף מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תערובת תבלינים יבשה: קמצוץ מכל אחד מהבאים: כמון, שאטה, מוסקט מגורר, רבע כפית – פלפל אנגלי טחון, רבע כפית – זעתר יבש, רבע כפית – סומק . לערבב את כל התבלינים יחד מראש.
לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

הוראות הכנה:

יש להרכיב רגע לפני ההגשה: לקצוץ את הנענע והפטרוזיליה ולערבב היטב את כל החומרים בקערה גדולה, לטעום ולתקן תיבול, ולצלחת למנות אישיות.
להגיש מייד! הלימון “יבשל” את הבשר אם המנה תחכה.

אופציונאלי: סלטון ליד הקובנייה:

  • עלי נענע, כוסברה ופטרוזיליה (חופן גדול מכל אחד)
  • 2 צנוניות קטנות
  • חצי בצל סגול
  • 2 שקדים ירוקים (בעונה)
  • מיץ לימון טרי
  • שמן זית פיקואל – משק אחיה
  • מלח וסומק לפי הטעם

הוראות הכנה:

לפרוס דק את הצנוניות, הבצל והשקדים. לערבב בקערה יחד עם העלים השלמים ולתבל לפי הטעם עם לימון, שמן זית, מלח וסומק. להגיש לצד הקובנייה.

קרדיט: שף משה בסון, מסעדת אקליפטוס

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

שמן זית פיקואל

53.00842.00
4.687.33 ל-100 מ''ל

שמן זית כתית מעולה, עם ארומה פירותית וטעם עשבוני רענן. מצוין לתיבול ובישול, והכי מתאים לטיגון בזכות אחוזי חומצה אולאית ונוגדי חמצון גבוהים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף
בודק...