“צ’יגה” או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)

"צ'יגה" או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)

הוראות הכנה ל-4-6 מנות:

מרכיבים:

  • 200 גרם פילה בקר טרי, חתוך לקוביות יפות ועדינות
  • 160 גרם בורגול שהושרה במים עם כפית פפריקה מתוקה
  • חופן גדול של עלי פטרוזיליה
  • חופן גדול של עלי נענע
  • כף שמן זית פיקואל – משק אחיה
  • כף מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תערובת תבלינים יבשה: קמצוץ מכל אחד מהבאים: כמון, שאטה, מוסקט מגורר, רבע כפית – פלפל אנגלי טחון, רבע כפית – זעתר יבש, רבע כפית – סומק . לערבב את כל התבלינים יחד מראש.
לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

הוראות הכנה:

יש להרכיב רגע לפני ההגשה: לקצוץ את הנענע והפטרוזיליה ולערבב היטב את כל החומרים בקערה גדולה, לטעום ולתקן תיבול, ולצלחת למנות אישיות.
להגיש מייד! הלימון “יבשל” את הבשר אם המנה תחכה.

אופציונאלי: סלטון ליד הקובנייה:

  • עלי נענע, כוסברה ופטרוזיליה (חופן גדול מכל אחד)
  • 2 צנוניות קטנות
  • חצי בצל סגול
  • 2 שקדים ירוקים (בעונה)
  • מיץ לימון טרי
  • שמן זית פיקואל – משק אחיה
  • מלח וסומק לפי הטעם

הוראות הכנה:

לפרוס דק את הצנוניות, הבצל והשקדים. לערבב בקערה יחד עם העלים השלמים ולתבל לפי הטעם עם לימון, שמן זית, מלח וסומק. להגיש לצד הקובנייה.

קרדיט: שף משה בסון, מסעדת אקליפטוס

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

שמן זית פיקואל

43.00670.00

שמן זית כתית מעולה, עם ארומה פירותית וטעם עשבוני רענן. מצוין לתיבול ובישול, והכי מתאים לטיגון בזכות אחוזי חומצה אולאית ונוגדי חמצון גבוהים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף
דילוג לתוכן