פסטה אליו אוליו ומרווה (צמחוני)

פסטה אליו אוליו ומרווה (צמחוני)

הוראות הכנה ל-6 מנות

מרכיבים:

אופציונאלי: גבינת פרמזן מגוררת או פקורינו מגוררת, או פרמזן טיבעוני

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית קורנייקי

שמן זית קורנייקי

57.00926.00
5.147.60 ל-100 מ''ל

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף

אופן ההכנה:

  1. לבשל את הפסטה בסיר גדול עם מים מומלחים
  2. למעוך את שיני השום עם החלק השטוח של הסכין כך שיתפצח.
  3. לחמם את השמן במחבת כבדה לחום נמוך – בינוני. להוסיף את עלי המרווה ולטגן בעדינות עד שניחוח המרווה עולה מהמחבת והעלים מעט פריכים.
  4. להוסיף את השום ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהשום זהוב אבל לא חום!. שום שרוף הוא מר מאוד ולא טעים. להנמיך את הלהבה ולהוסיף מצקת קטנה ממי הבישול של הפסטה. להביא לרתיחה ולהוסיף את הפסטה המוכנה לתוך המחבת. לערבב היטב ולתבל בעוד קצת מלח ופלפל. להגיש מייד עם מעט גבינה מעל.

קרדיט: שף משה בסון, מסעדת אקליפטוס

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית קורנייקי