פרגיות ובצלצלי שאלוט ביין לבן וסילאן

פרגיות ובצלצלי שאלוט ביין לבן וסילאן

מתכון קליל וטעים של פרגיות עם יין לבן

רכיבים:

 

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

אופן ההכנה:

1.את הפרגיות יש להניח בתבנית
2.את בצלצלי השאלוט לקלף ולהניח לצד הפרגיות בשלמותם. את השום יש לקלף ולהוסיף לתבנית.
3.בקערה יש לערבב שמן זית פיקואל יין לבן עם סילאן, סויה, קינמון מלח ופלפל.
4.להוסיף מעל הפרגיות
5.לכסות את התבנית ולהכניס לאפיה ל40 דקות
6.לאחר 40 דקות להסיר את המכסה ולהמשיך באפיה עד להשחמה 10-15 דקות.

 

לחצו להזמנת יין גוורצטרמינר
14.90

100% תמרים טבעי. 4.25 ₪ ל 100 גר'

47.00690.00

שמן זית כתית מעולה, עם ארומה פירותית וטעם עשבוני רענן. מצוין לתיבול ובישול, והכי מתאים לטיגון בזכות אחוזי חומצה אולאית ונוגדי חמצון גבוהים.

15% הנחה לחג שבועות
60.00

יין לבן חצי יבש מענבי גוורצטרמינר, שנבצרו בבציר לילי בכרמי משק אחיה. היין פירותי ועשיר בטעמי פירות טרופיים, רענן ונוכח בפה. מתאים לשתיה בכל הזדמנות ולצד כל סוגי הארוחות. 750 מ"ל 8 ₪ ל100 מ"ל

דילוג לתוכן