טרטר אסיאתי על קרקר אורז

מצרכים ל-5 מנות

  • 500 גרם של קוביות פילה בקר טרי
  • 3 כפות שמן זית ארבקינה משק אחיה
  • 30 גרם ג’ינג’ר קצוץ
  • 50 גרם בצל שאלוט קצוץ
  • צרור עירית 
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן סומסום 
  • 2 כפות צילי חריף 
  • 2 כפות סויה 
  • 50 גרם זרעי סומסום 
  • 10 דפי אורז
  • חבילה נבטים סויה

לפסטו

 

אופן ההכנה

  1. את קוביות פילה בקר קטנות מערבבים ביחד עם הג’ינג’ר העירית והשאלוט הקצוצים 
  2. מוסיפים מיונז מעורבב עם צ’ילי חריף, שמן סומסום, סויה, שמן זית ארבקינה משק אחיה
  3. לוקחים דף אורז  ומניחים בסיר עם שמן צמחי ומוציאים כאשר הדף הופך לפריך אחרי מספר שניות
  4. מורחים של פסטו כוסברה בוטנים על הקרקר אורז
  5. מניחים נבטים שהושרו במי קרח, ומעל מניחים את הטרטר פילה בקר המטובל ולסיום זרעי סומסום קלויים

בתאבון

קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי 

שמן זית ארבקינה

59.00926.00
5.147.87 ל-100 מ''ל

שמן זית כתית מעולה, פירותי וארומטי, והעדין מבין זני השמן. בעל טקסטורה קלילה וטעם ניטרלי. מצוין לשתייה, תיבול, בישול ואפייה.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף