חומוס

הוראות הכנה ל-4 מנות יפות של חומוס מרכיבים: כוס חומוס יבש – יש להשרות לילה [...]

“צ’יגה” או קובנייה (טרטר בקר בסגנון סורי)

הוראות הכנה ל-4-6 מנות: מרכיבים: 200 גרם פילה בקר טרי, חתוך לקוביות יפות ועדינות 160 [...]

פסטה אליו אוליו ומרווה (צמחוני)

הוראות הכנה ל-6 מנות מרכיבים: 6 מנות פסטה טרייה או יבשה 6 כפות שמן זית [...]

שאלות ותשובות

כל מה שרציתם לדעת על שמן זית כתית מעולה ולא העזתם לשאול

טרטר בר ים (סשימי) בשמן זית עם סלט ים תיכוני

אופן ההכנה: פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי. במחבת ללא שמן קולים [...]

פולנטה תירס לבן טרי עם שמן זית

אופן ההכנה : מרתיחים מים בסיר. בעזרת סכין מפרידים את גרעיני התירס ומרתיחים אותם למשך [...]

קונפי בר ים בשמן זית סורי עם רוטב איולי

לרוטב איולי: 2 חלמון ביצה 100 מ”ל שמן זית סורי של משק אחיה 1 שן [...]

פונדנט שוקולד שמן זית (פרווה)

מצרכים (לכ-4 מנות): 100 גרם שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו לפחות) 30 מ”ל שמן [...]

אנטריקוט קונפי בשמן זית

אופן ההכנה : מורחים את נתח האנטריקוט בשתי כפות שמן זית סורי ומפזרים מלח ופלפל [...]

בודק...