אוסובוקו טלה

מתכון ל 10 סועדים: 10 יחידות אוסובוקו טלה 200 גרם קמח לבן או קמח תפוחי [...]

לא רק לבישול: הכירו את השימושים הנכונים והנפוצים בשמן הזית

הוא משדרג כל מאכל, בריא יותר מכל שמן אחר, מכיל סגולות בריאותיות, הכרחי ונפוץ כמעט [...]

מבחן המקרר של שמן הזית כמדד לאותנתיות השמן

כתב: אהוד סוריאנו בזמן האחרון (בלי סיבה מיוחדת, סתם מקריות שכזאת) יצא לי להיתקל כמה [...]

מאפה גבינות וכרוב

המוצרים: חצי כרוב בינוני פרוס דק בצל לבן גדול חתוך לקוביות 150 גר פתיתי קשקבל [...]

תבשיל צוואר ולימון ברברי וקוסקוס פירות יבשים

המוצרים: 1.5 קג צוואר עגל חתוך לקוביות גדולות 2 לימונים חתוכים לשישיות  10 שיני שום  [...]

עוף חגיגי במילוי קוסקוס

המוצרים: עוף שלם במשקל 1.8-2 ק”ג  למילוי: 3 כוסות קוסקוס מוכן  3 שיני שום כתושות  [...]

מרק חיטה טוסקני

המוצרים: 1/2 ק”ג חיטה שטופה ומסוננת  1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות  2 גבעולי סלרי [...]

כתף עגל בערמונים ובצלצלים מתוקים

מוצרים: 1.8-2 ק”ג כתף מספר 5  2 בצלים חתכים לרבעים 10 שיני שום חצויות שורש [...]

עוף צלוי בעגבניות ותפוחי אדמה

מוצרים: 4 כרעי עוף חצויים  8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות  חומרים למרינדה  פחית [...]

ברוסקטה של סלמון כבוש ואבוקדו

מוצרים: 10 פרוסות דקות של סלמון חומרים לנוזל כבישה : 5 כפות חומץ טבעי  4 [...]

בודק...