מאפה גבינות וכרוב

המוצרים:

  • חצי כרוב בינוני פרוס דק
  • בצל לבן גדול חתוך לקוביות
  • 150 גר פתיתי קשקבל
  • חצי גביע שמנת חמוצה 27 אחוז שומן
  • 3 ביצים
  • 25 גר חמאה
  • 5 כפות שמן זית משק אחיה
  • כף פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. במחבת קוטר 24 שמים את החמאה והכרוב מתבלים המלח ומאדים בחום בינוני עד שנפח הכרוב מצטמצם בחצי ואין כמעט נוזלים , ומוציאים לקערה.
  2. באותה מחבת שמים מחצית משמן הזית ומטגנים את הבצל עד השחמה ושמים בקערת הכרוב.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים היטב .
  4. יוצקים את יתרת השמן והתערובת למחבת ומטגנים בחום גבוה כחמש דקות.
  5. מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות כ 30 דק 
  6. מוציאים לקירור, הופכים על גבי צלחת ומגישים עם מעט שמנת חמוצה ופלפל חריף.
דילוג לתוכן