בשרי
תבשיל צוואר ולימון ברברי וקוסקוס פירות יבשים
המוצרים:
- 1.5 קג צוואר עגל חתוך לקוביות גדולות
- 2 לימונים חתוכים לשישיות
- 10 שיני שום
- רבע כוס שמן זית משק אחיה
- כף סחוג ( נקבע אח”כ איזה )
- צרור כוסברה טרייה
- 6 תפוחי אדמה קלופים שלמים
- כפית כורכום
- מלח
- קורט סוכר
לקוסקוס:
- קוסקוס מוכן לפי הוראות היצרן
- בצל מטוגן
- תערובת פירות יבשים קצוצים
- להגשה: טחינת כוסברה
אופן ההכנה:
- שמים את כל המרכיבים בסיר פרט לכוסברה ומכסים במים
- מבשלים כשלוש שעות בחום נמוך
- מכינים את הקוסקוס
- מגישים תפוח אדמה לכל סועד עם בשר ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מלמעלה, מוסיפים קוסקוס פירות יבשים וטחינת כוסברה שמכינים במעבד מזון.