תבשיל צוואר ולימון ברברי וקוסקוס פירות יבשים

המוצרים:

  • 1.5 קג צוואר עגל חתוך לקוביות גדולות
  • 2 לימונים חתוכים לשישיות 
  • 10 שיני שום 
  • רבע כוס שמן זית משק אחיה
  • כף סחוג ( נקבע אח"כ איזה ) 
  • צרור כוסברה טרייה
  • 6 תפוחי אדמה קלופים שלמים
  • כפית כורכום
  • מלח
  • קורט סוכר

לקוסקוס:

  • קוסקוס מוכן לפי הוראות היצרן
  • בצל מטוגן
  • תערובת פירות יבשים קצוצים
  • להגשה: טחינת כוסברה 

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל המרכיבים בסיר פרט לכוסברה ומכסים במים 
  2. מבשלים כשלוש שעות בחום נמוך 
  3. מכינים את הקוסקוס
  4. מגישים תפוח אדמה לכל סועד עם בשר ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מלמעלה, מוסיפים קוסקוס פירות יבשים וטחינת כוסברה שמכינים במעבד מזון.
דילוג לתוכן