ברוסקטה של סלמון כבוש ואבוקדו

מוצרים:

  • 10 פרוסות דקות של סלמון
  • חומרים לנוזל כבישה :
  • 5 כפות חומץ טבעי 
  • 4 כפות שמן זית משק אחיה
  • 5 כפות מים 
  • 1 שן  שום כתושה 
  • רבע כפית סוכר 
  • כפית שטוחה מלח 
  • צרור עירית קצוצה 
  • פלפל צ׳ילי טרי קצוץ 

להרכבת המנה:

  • פרוסת לחם לבן קלויה 
  • אבוקדו פרוס וחתוך 
  • בצל לבן פרוס דק 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים ויוצקים על פרוסות הסלמון ומשהים לחצי שעה 
  2. מסדרים את פרוסות האבוקדו ואת הבצל מעל הלחם
  3. מוציאים בזהירות את פרוסות הסלמון ומסדרים מעל האבוקדו , יוצקים עוד שמן זית ומלח גס ומגישים 
דילוג לתוכן