עוף צלוי בעגבניות ותפוחי אדמה

מוצרים:

  • 4 כרעי עוף חצויים 
  • 8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות 

חומרים למרינדה 

  • פחית פולפה
  • חצי כוס פסאטה עגבניות (מחית)
  • 2 כפות סויה 
  • כפית סוכר 
  • 5 שיני שום כתוש 
  • כפית פפריקה מתוקה 
  • 4 כפות שמן זית משק אחיה
  • מלח 
  • פלפל שחור גרוס טרי 
  • כוס מים

אופן ההכנה: 

  1. מחממים תנור ל 250 מעלות , מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים היטב את העוף ותפוחי האדמה 
  2. מסדרים הכל בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל 30 דק 
  3. יוצקים כוס וחצי מים בתבנית ומקרצפים מעט את המשקעים מורידים ל 180 מעלות וממשיכים לאפות כ 40 דק 
דילוג לתוכן