בייגלה ירושלמי עם ממרח זעתר

בייגלה ירושלמי - חן עשור
חן עשור מפנקת אותנו במתכון חם לחורף שעוד כאן.. 
טוב את הבייגלה הזה? חייבים להכין!!!
 
מצרכים:
לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית
אופן הכנה: 
  1. לערבב את כל המצרכים בוו לישה עד לקבלת בצק אחיד.  לתת תפיחה של שעה!
  2. לחלק ל-9 כדורים 
  3. ליצור צורת בייגלה להבריש במים עם כף שמן זית של משק אחיה.
  4. לתת תפיחה של עוד חצי שעה (אפשר לפזר שומשום או זעתר או גם וגם)
  5. להעביר לאפייה על 180 מעלות עד השחמה!!!
  6. טעים ומתאים עם הכל!!!
קרדיט: חן עשור
לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית
28.00890.00
4.9411.20 ל-100 מ''ל
ללא חומרים משמרים
19.00
10.00 ל-100 גר'
בודק...