לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה - משק אחיה

מתכון ללחם טחינה כשר לפסח

מתאים לתבנית אינגליש קייק

חומרים:

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב את כל המצרכים
  2. לשמן תבנית ולהוסיף את הבלילה
  3. לאפות בתנור על 180 מעלות
  4. למשך 25-30 דקות
  5. עד שהחלק העליון שחום והחלק הפנימי יציב.

קרדיט: אלינור רחמים

הממרחים המומלצים שלנו:

ללא חומרים משמרים
חדש!
56.00
ללא חומרים משמרים
חדש!
20.00
10.53 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
חדש!
20.00
10.53 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
חדש!
20.00
8.70 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
חדש!
20.00
8.70 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
18.00
10.00 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
20.00
10.00 ל-100 גר'
ללא חומרים משמרים
19.00
8.26 ל-100 גר'