צמחוני
לחם טחינה וגרעינים
מתכון ללחם טחינה כשר לפסח
מתאים לתבנית אינגליש קייק
חומרים:
- כוס טחינה גולמית אתיופית משק אחיה
- 4 ביצים
- כף סילאן משק אחיה
- חצי כפית מלח
- כוס תערובת גרעינים
- 10 עגבניות מיובשות קצוצות (לא חובה)
- כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
- לערבב היטב את כל המצרכים
- לשמן תבנית ולהוסיף את הבלילה
- לאפות בתנור על 180 מעלות
- למשך 25-30 דקות
- עד שהחלק העליון שחום והחלק הפנימי יציב.
קרדיט: אלינור רחמים