אזני המן במילוי גבינות וזעתר

מתכון לאזני המן של רון יוחננוף

רון יוחננוף עם מתכון לאוזני המן פטנט שמכינים ברגע!

מצרכים:

חבילת בצק עלים מצונן

למילוי:

  • גביע גבינת שמנת מכל סוג שאוהבים
  • 100 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • ביצה
  • כף קמח
  • מעט צילי חריף יבש (לפי הטעם) לא לוותר
  • כף ממרח זעתר מדברי בשמן זית של משק אחיה
  • מלח / פלפל שחור

להברשה ועיטור:

  • ביצה + שומשום
לחצו כאן להזמנה ממגוון הממרחים של משק אחיה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.
  2. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של המילוי ומעבירים לשקית זילוף.
  3. פותחים את הבצק על משטח עבודה ובעזרת חותכן קורצים לעיגולים.
  4. מברישים בביצה את העיגולים ולאחר מכן ממלאים.
  5. מקפלים למשולשים, מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות
  6. אופים 20 דקות או עד הזהבה.
  7. מגישים חם

קרדיט: רון יוחננוף

הזמינו 4 יח' שלמו על 3
19.00

ממרח זעתר מדברי ישראלי עם שמן זית כתית מעולה, לתיבול ממרחים, למריחה על לחם או קרקר, כמטבל המוגש לשולחן או סתם ככה בכיף לאכילה בכפית. תכולה: 190 גר' 8.94 ₪ ל- 100 גר' מיוצר עם שמן הזית של משק אחיה

הזמינו 4 יח' שלמו על 3
19.00

ממרח קטיפתי מחומרי גלם טריים ומקומיים, המכיל עגבניות טריות, עגבניות מיובשות וכמות נדיבה במיוחד של שמן זית כתית מעולה של משק אחיה. מתאים לכריכים, לתיבול וכבסיס לרוטבי עגבניות. תכולה: 200 גר' 8.5 ₪ ל- 100 גר' מיוצר עם שמן הזית של משק אחיה

דילוג לתוכן