צמחוני
מאפים במילוי גבינות וזעתר
רון יוחננוף עם מתכון למאפי גבינה שמכינים ברגע!
מצרכים:
חבילת בצק עלים מצונן
למילוי:
- גביע גבינת שמנת מכל סוג שאוהבים
- 100 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
- ביצה
- כף קמח
- מעט צילי חריף יבש (לפי הטעם) לא לוותר
- כף ממרח זעתר מדברי בשמן זית של משק אחיה
- מלח / פלפל שחור
להברשה ועיטור:
- ביצה + שומשום
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.
- בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של המילוי ומעבירים לשקית זילוף.
- פותחים את הבצק על משטח עבודה ובעזרת חותכן קורצים לעיגולים.
- מברישים בביצה את העיגולים ולאחר מכן ממלאים.
- מקפלים למשולשים, מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות
- אופים 20 דקות או עד הזהבה.
- מגישים חם
קרדיט: רון יוחננוף