סלמון חגיגי

סלמון חגיגי

מרכיבים:

  • 5 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
  • פירורי לחם / או בפסח – אגוזי מלך או אגוז לוז

ממרח פסטו בזיליקום וכוסברה – הוראות הכנה

  • 1 חב' כוסברה
  • 1 חב' בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • כוס שמן זית פיקואל
  • 50 גר' צנוברים
  • 100 גר' פרמז׳ן או אם רוצים מתכון פרווה להגדיל את כמות הצנוברים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לטחון היטב במעבד מזון עד לקבלת ממרח הומוגני, להוסיף שמן זית במידת הצורך לקבלת הסמיכות הרצויה.

שמן זית פיקואל

47.00670.00

שמן זית כתית מעולה, עם ארומה פירותית וטעם עשבוני רענן. מצוין לתיבול ובישול, והכי מתאים לטיגון בזכות אחוזי חומצה אולאית ונוגדי חמצון גבוהים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף

הוראות הכנה:

  1. למרוח את הדגים מלמעלה בפסטו
  2. לפזר פירורי לחם מחמצת או אגוזי לוז / מלך
  3. לאפות בתנור 180 מעלות בין -8-10 דקות

קרדיט:
שף : נדב אלבז
צילום: נדב אלבז

דילוג לתוכן