סלמון חגיגי

סלמון חגיגי

מרכיבים:

  • 5 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
  • פירורי לחם / או בפסח – אגוזי מלך או אגוז לוז

ממרח פסטו בזיליקום וכוסברה – הוראות הכנה

  • 1 חב’ כוסברה
  • 1 חב’ בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • כוס שמן זית פיקואל
  • 50 גר’ צנוברים
  • 100 גר’ פרמז׳ן או אם רוצים מתכון פרווה להגדיל את כמות הצנוברים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לטחון היטב במעבד מזון עד לקבלת ממרח הומוגני, להוסיף שמן זית במידת הצורך לקבלת הסמיכות הרצויה.

שמן זית פיקואל

53.00842.00
4.687.33 ל-100 מ''ל

שמן זית כתית מעולה, עם ארומה פירותית וטעם עשבוני רענן. מצוין לתיבול ובישול, והכי מתאים לטיגון בזכות אחוזי חומצה אולאית ונוגדי חמצון גבוהים.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף

הוראות הכנה:

  1. למרוח את הדגים מלמעלה בפסטו
  2. לפזר פירורי לחם מחמצת או אגוזי לוז / מלך
  3. לאפות בתנור 180 מעלות בין -8-10 דקות

קרדיט:
שף : נדב אלבז
צילום: נדב אלבז