צמחוני
סלמון חגיגי
מרכיבים:
- 5 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
- פירורי לחם / או בפסח – אגוזי מלך או אגוז לוז
ממרח פסטו בזיליקום וכוסברה – הוראות הכנה
- 1 חב’ כוסברה
- 1 חב’ בזיליקום
- 3 שיני שום
- כוס שמן זית פיקואל
- 50 גר’ צנוברים
- 100 גר’ פרמז׳ן או אם רוצים מתכון פרווה להגדיל את כמות הצנוברים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לטחון היטב במעבד מזון עד לקבלת ממרח הומוגני, להוסיף שמן זית במידת הצורך לקבלת הסמיכות הרצויה.
הוראות הכנה:
- למרוח את הדגים מלמעלה בפסטו
- לפזר פירורי לחם מחמצת או אגוזי לוז / מלך
- לאפות בתנור 180 מעלות בין -8-10 דקות
קרדיט:
שף : נדב אלבז
צילום: נדב אלבז