שמן זית כתית של משק אחיה מיועד לאנשים שמעריכים איכות. השמן מורכב מבלנד של זני ברנע וסורי, היוצר טעם מורגש, אך מעודן, שמתאים במיוחד לחך הישראלי ומשמש לכל סוגי התיבול והבישול. מגיע עם מיכל נירוסטה 2 ליטר לאחסון. *התמונה להמחשה בלבד
צמחוני
רביולי מנגולד ופיקורינו
מרכיבים:
- חבילה של רביולי מנגולד ופיקורינו
- 5 עגבניות שרי צבעוניות חצויות
- 100 גרם פרחי ברוקולי
- חופן עלי תרד
- 2 שיני שום קונפי
- 3 כפות שמן זית קורנייקי של משק אחיה
- מלח דק לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה:
- מכינים את הרביולי לפי הוראות היצרן ושומרים 4-5 כפות ממי הבישול
- מטגנים במחבת את השום, הברוקולי, שרי צבעוני ושמן זית כ-2 דקות
- מנמיכים את האש ומוסיפים את הרביולי.
- מוסיפים את עלי התרד, יין לבן ומי הבישול ומבשלים כ-2-3 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב סמיך.
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שף: טימור שבתאי