פרגיות ובצלצלי שאלוט ביין לבן וסילאן

פרגיות ובצלצלי שאלוט ביין לבן וסילאן

מתכון קליל וטעים של פרגיות עם יין לבן

רכיבים:

 

לחצו להזמנת פח 5 ליטר שמן זית פיקואל

אופן ההכנה:

1.את הפרגיות יש להניח בתבנית
2.את בצלצלי השאלוט לקלף ולהניח לצד הפרגיות בשלמותם. את השום יש לקלף ולהוסיף לתבנית.
3.בקערה יש לערבב שמן זית פיקואל יין לבן עם סילאן, סויה, קינמון מלח ופלפל.
4.להוסיף מעל הפרגיות
5.לכסות את התבנית ולהכניס לאפיה ל40 דקות
6.לאחר 40 דקות להסיר את המכסה ולהמשיך באפיה עד להשחמה 10-15 דקות.

 

לחצו להזמנת יין גוורצטרמינר
המלאי אזל
53.00842.00
4.687.33 ל-100 מ''ל
55.00
9.337.33 ל-100 מ''ל
בודק...