בראוניז שמן זית טבעוניים

עוגת בראוניז צמחונית - משק אחיה

הבלוגרית הטבעונית אולגה טוכשר עם מתכון שאי אפשר להישאר אדישים אליו

מרכיבים לתבנית מרובעת 20 ס”מ:

  • 140 גרם (1 כוס) קמח / קמח כוסמין
  • 20 גרם (2 כפות שטוחות) קקאו
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 80 מ”ל (1/3 כוס) שמן זית ארבקינה – משק אחיה
  • 1 כפית תמצית וניל (אופציונלי)
  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 240 מ”ל (1 כוס) חלב צמחי לא ממותק (כאן סויה)

תוספות:

  • חופן נדיבה שוקולד צ’יפס
  • אגוזים / אגוזי פקאן / פיסטוק
לחצו להזמנת שמן זית ארבקינה פח 5 ליטר

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה (אפשר גם לשמן היטב).
  2. מנפים לקערה גדולה את הקמח והקקאו, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את שמן הזית, תמצית הווניל (לא חובה), השוקולד המומס והחלב הצמחי ומערבבים לתערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. מפזרים למעלה אגוזים / פקאן או פיסטוק.
  5. אופים את הבראוניז 30-35 דקות עד שהעוגה מתייצבת אך עדיין קצת רכה למגע. לא אופים יותר מדי כדי לא לייבש!
  6. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי. חותכים לריבועים בגודל רצוי ומגישים.

קרדיט: אולגה טוכשר (המרכיב הסודי)

שמן זית ארבקינה

47.00690.00

שמן זית כתית מעולה, פירותי וארומטי, והעדין מבין זני השמן. בעל טקסטורה קלילה וטעם ניטרלי. מצוין לשתייה, תיבול, בישול ואפייה.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף
דילוג לתוכן