קובנה משודרגת

הבלוגרית והקונדיטורית חן עשור עם מתכון משוגע של קובנה בשמן זית

מרכיבים:

לחצו להזמנת שמן זית ארבקינה פח 5 ליטר

תהליך הכנה:

  1. בוו לישה ל6 דקות (מהירות בינונית)
  2. לשמן עם שמן זית את הקערה ולהעביר את הבצק לתוך הקערה
  3. למרוח מעל הבצק 2 כפות שמן זית ולתת תפיחה של שעה
  4. מכינים את הקובנה בסיר ג׳חנון קוטר 20
  5. לחלק את הבצק ל5 כדורים
  6. לרדד ולמרוח במעט חמאה עם ממרח ארטישוק וכמהין (של משק אחיה)
  7. לגלגל כמו שבלול ולהעביר לסיר ג׳חנון
  8. לתת תפיחה של שעה(את הסיר לשמן במעט שמן זית והכל חשוב גם את התחתית של המכסה)
  9. נעביר לתנור לשעה על 170 מעלות ויש לכם קובנה היסטרית!!!

קרדיט: חן עשור

שמן זית ארבקינה

47.00690.00

שמן זית כתית מעולה, פירותי וארומטי, והעדין מבין זני השמן. בעל טקסטורה קלילה וטעם ניטרלי. מצוין לשתייה, תיבול, בישול ואפייה.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:
מידע נוסף
דילוג לתוכן