שמן זית כתית של משק אחיה מיועד לאנשים שמעריכים איכות. השמן מורכב מבלנד של זני ברנע וסורי, היוצר טעם מורגש, אך מעודן, שמתאים במיוחד לחך הישראלי ומשמש לכל סוגי התיבול והבישול. מגיע עם מיכל נירוסטה 2 ליטר לאחסון. *התמונה להמחשה בלבד
צמחוני
קובנה משודרגת
הבלוגרית והקונדיטורית חן עשור עם מתכון משוגע של קובנה בשמן זית
מרכיבים:
- 600 גרם קמח
- 9 גרם שמרים יבשים
- 260 גרם מים
- 45 גרם סוכר
- 40 גרם שמן זית ארבקינה – משק אחיה
- ביצה
- 6 גרם מלח
- ממרח ארטישוק עם פטריות כמהין
תהליך הכנה:
- בוו לישה ל6 דקות (מהירות בינונית)
- לשמן עם שמן זית את הקערה ולהעביר את הבצק לתוך הקערה
- למרוח מעל הבצק 2 כפות שמן זית ולתת תפיחה של שעה
- מכינים את הקובנה בסיר ג׳חנון קוטר 20
- לחלק את הבצק ל5 כדורים
- לרדד ולמרוח במעט חמאה עם ממרח ארטישוק וכמהין (של משק אחיה)
- לגלגל כמו שבלול ולהעביר לסיר ג׳חנון
- לתת תפיחה של שעה(את הסיר לשמן במעט שמן זית והכל חשוב גם את התחתית של המכסה)
- נעביר לתנור לשעה על 170 מעלות ויש לכם קובנה היסטרית!!!
קרדיט: חן עשור