משק אחיה – שמן הזית של השפים!

השף גולן ישראלי
שף מלון דן ארכדיה הרצליה

שף גולן ישראלי, השף הראשי של מלון דן אכדיה בהרצליה, נחשב לאחד השפים המובילים והחדשניים בישראל. הוא משלב בעבודתו טכניקות מודרניות עם טעמים מקומיים ופורץ דרך בתחום הקולינריה הישראלית. שיתוף הפעולה שלו עם משק אחיה, בו הוא משתמש בשמן זית במתכוניו, מביא לחוויה קולינרית ישראלית ייחודית ובלתי מתפשרת על איכות.

למתכון סופלה שוקולד
השף דור בנימין

השף דור בנימין
שף מסעדת פיקואל

דור בנימין, השף הראשי של מסעדת “פיקואל” הכשרה בראשון לציון, הוא שף צעיר ומוכשר שהתמחה במסעדות עילית בארץ. הוא מוביל חזון של פיין דיינינג ארץ-ישראלי מודרני, ובשיתוף פעולה עם ‘משק אחיה’, משלב את שמן הזית מזן פיקואל כמוטיב מרכזי במנותיו. שמן הזית האיכותי מעניק למנותיו טעמים עמוקים ומחבר אותם לאדמת הארץ.

למתכון למסאחן
השף חיים דיין

השף חיים דיין
שף מלון בוטניקה חיפה

חיים דיין השף הראשי של מלון הבוטיק ‘בוטניקה’ בחיפה. מביא איתו ניסיון קולינרי עשיר של למעלה משלושה עשורים במטבחים בישראל ובעולם.
מתמחה במטבח ים-תיכוני עכשווי עם נגיעות איטלקיות, המבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים.
שף דיין משתף פעולה עם ‘משק אחיה’ ומשלב את שמן הזית האיכותי של המשק במנותיו.
למתכון לירקות חורף
קרדיט: מיטל סולמון

השף עידו אלקיים
שף מסעדת קונמיגו

שף עידו אלקיים, הבעלים של מסעדת אירועים “Conmigo” הכשרה במודיעין, משלב ניסיון של 17 שנה במסעדות עילית בארץ.  משלב אהבה לטעמים מדרום אמריקה עם טכניקות בישול מודרניות, תוך התמקדות בנתחי בשר משובחים. בנוסף, אלקיים משתף פעולה עם ‘משק אחיה’ ומשלב את שמן הזית האיכותי שלהם במתכוניו, מה שמוסיף ארומה ישראלית למנותיו.

למתכון סביצ’ה ישראלי