סופלה שוקולד עם שמן זית

מצרכים ל 10 מנות (מתכון שחייב משקל)

  • 490 גרם שוקולד מריר
  •  230 מ”ל שמן זית משק אחיה –  קורנייקי
  •  295 גרם אבקת סוכר
  •  100 גרם קמח
  •  390 גרם  ביצים

אופן ההכנה 

  1. להקציף את הביצים עד קבלת קצף יציב – לפחות 25 דקות.
  2. להמיס שוקולד ושמן זית. חשוב לא לעבור את ה- 50 מעלות.
  3. להוסיף שוקולד ושמן לביצים המוקצפות
  4. לערבב את אבקת הסוכר והקמח יחד ולהוסיף למסה של השוקולד
  5. לצקת לתבניות סופלה או רינגים משומנים עם חמאה ומעט סוכר חום
  6. לאפות בחום של 180 מעלות בערך 8 דקות על טורבו
  7. להגיש חם מומלץ עם כדור גלידה

קרדיט מתכון: שף גולן ישראלי

בודק...