צמחוני
מתכון לפוזילי ים-תיכוני
מצרכים ל 10 סועדים
- 1 חבילה של 500 גרם פסטה פוזילי
- 100 גרם עגבניות לחות
- 50 גרם זיתי קלמטה משק אחיה
- צרור עלי בזיליקום
- 5 פילה אנשובי
- 30 שיני שום לקונפי שום
- 1 בצל אדום בינוני
- פלפל שחור גרוס
- 50 גרם צנוברים
- שמן זית סורי משק אחיה
אופן ההכנה
- במכתש ועלי כותשים עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה קצוצים, אנשובי, ושמן זית סורי של ‘משק אחיה’
- בבול נירוסטה מערבבים פסטה פוזילי (מסננים ממים חמים) עם הוינגרט שיצרנו
- נוסיף קונפי שום, טבעות בצל סגול, וצנוברים
- מערבבים הכל יחד, ומעבירים לצלחת הגשה
- בוזקים מעל שמן זית סורי של ‘משק אחיה’
בתאבון
קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי