מתכון לפוזילי ים-תיכוני

מצרכים ל 10 סועדים

 

אופן ההכנה

  •  במכתש ועלי כותשים עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה קצוצים, אנשובי, ושמן זית סורי של ‘משק אחיה’
  • בבול נירוסטה מערבבים פסטה פוזילי (מסננים ממים חמים) עם הוינגרט שיצרנו
  • נוסיף קונפי שום, טבעות בצל סגול, וצנוברים
  • מערבבים הכל יחד, ומעבירים לצלחת הגשה
  • בוזקים מעל שמן זית סורי של ‘משק אחיה’

בתאבון

 

קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי

 

28.00890.00
4.9411.20 ל-100 מ''ל
59.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
59.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
המלאי אזל
53.00842.00
4.687.33 ל-100 מ''ל
57.00926.00
5.148.00 ל-100 מ''ל
בודק...