צמחוני
מתכון לפוזילי ים-תיכוני
מצרכים ל 10 סועדים
- 1 חבילה של 500 גרם פסטה פוזילי
 - 100 גרם עגבניות לחות
 - 50 גרם זיתי קלמטה משק אחיה
 - צרור עלי בזיליקום
 - 5 פילה אנשובי
 - 30 שיני שום לקונפי שום
 - 1 בצל אדום בינוני
 - פלפל שחור גרוס
 - 50 גרם צנוברים
 - שמן זית סורי משק אחיה
 
אופן ההכנה
- במכתש ועלי כותשים עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה קצוצים, אנשובי, ושמן זית סורי של ‘משק אחיה’
 - בבול נירוסטה מערבבים פסטה פוזילי (מסננים ממים חמים) עם הוינגרט שיצרנו
 - נוסיף קונפי שום, טבעות בצל סגול, וצנוברים
 - מערבבים הכל יחד, ומעבירים לצלחת הגשה
 - בוזקים מעל שמן זית סורי של ‘משק אחיה’
 
בתאבון
קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי


						
					
									
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
						
					
                                    
                    
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							
							