ספגטי כבדים, קבנוס ועשבי תיבול

  • ספגטי
  • 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות 
  • 1 קבנוס פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • פלפל חריף אדום פרוס 
  • צרור בצל ירוק
  • צרור בזיליקום 
  • מלח ופלפל
  • 6 כפות שמן זית משק אחיה

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דק' .
  2. במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים כדקה
  3. מוסיפים את כל המרכיבים יחדיו למעט הפסטה, מתבלים במלח פלפל ומטגנים דקה נוספת.
  4. מוסיפים את הפסטה ומגישים
דילוג לתוכן