ספגטי כבדים, קבנוס ועשבי תיבול

  • ספגטי
  • 300 גר כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות 
  • 1 קבנוס פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • פלפל חריף אדום פרוס 
  • צרור בצל ירוק
  • צרור בזיליקום 
  • מלח ופלפל
  • 6 כפות שמן זית משק אחיה

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כשמונה דק’ .
  2. במחבת כבדה יוצקים את שמן הזית ומטגנים את הכבדים כדקה
  3. מוסיפים את כל המרכיבים יחדיו למעט הפסטה, מתבלים במלח פלפל ומטגנים דקה נוספת.
  4. מוסיפים את הפסטה ומגישים
בודק...