סלט קייצי של קוסקוס עם עוף מפורק ועשבי תבלין

  • שקית קוסקוס מוכן לפי הוראות יצרן 
  • כוס אפונה קפואה אחרי הפשרה
  • 2 בצלים לבנים קצוצים ומטוגנים 
  • 350 גר פרגית קצוצה 
  • צרור כוסברה קצוצה 
  • צרור נענע קצוצה 
  • מרור בצל ירוק קצוץ
  • מיץ לימון 
  • שמן זית משק אחיה
  • להגשה: חסה ועגבניות וטחינה עם לימון כבוש

אופן הכנה:

במחבת יוצקים מעט שמן זית וצולים את הפרגית עד הזהבה קלה מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומניחים בצד. 

בקערה מערבבים את כל חומרי  הסלט ומוסיפים את הפרגית עם הנוזלים מערבבים ומגישים לצד עלי חסה טריים ועגבניות קצוצות ולצד טחינה של לימון כבוש שמכינים בבלנדר מוט.

דילוג לתוכן