פילה דג עם ממרח שום בקראסט שקדים

מתכון לפילה דג עם ממרח שום משק אחיה

מתכון למנת דג חלומית באפס מאמץ של רון יוחננוף 🙂

מצרכים:

  • 5 פילה דג טרי ואיכותי (אפשר כל סוג דג)

לרוטב:

מפזרים מעל:

  • שקדים פרוסים
  • פרוסות דקות דקות מלימון
להזמנת ממרח שום עם סלק ואגוזים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מניחים את פילה הדג בתבנית, מורחים על כל פילה דג מהממרח בנדיבות.
  3. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים. מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מלח / פלפל שחור ומניחים את פרוסות הלימון.
  4. אופים בתנור כ-15 דקות עד הזהבה.
  5. מעבירים את התנור לאופציה גריל ומזהיבים את הדג עוד ממש כמה דקות קצרות עד שמקבל צבע זהוב.
  6. זהירות לא לשרוף את השקדים.

קרדיט- רון יוחננוף

19.00

ממרח עם טעם מיוחד וייחודי שמיוצר מרכיבים בריאים כמו שום, סלק ואגוזים עם שמן הזית המעולה של משק אחיה, כמובן. מתאים למריחה על לחם/קרקר או כמטבל. בטוחים שתהנו ממנו. תכולה: 200 גר' מחיר ל-100 גרם: 8.5 ₪

19.00

ממרח עשיר בעלי בזיליקום רעננים ובשמן זית כתית מעולה של משק אחיה. יש לו מרקם נמס בפה, ריח עשבוני של טריות וטעם מאוזן ומתובל. מעולה כרוטב לפסטה, לכריכים, מאפים ודגים. תכולה: 200 גר' 8.5 ₪ ל- 100 גר' מיוצר עם שמן הזית של משק אחיה

47.00690.00

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.