בשרי
פילה בקר בצלים ופטריות ביין אדום
נתח פילה בקר עשוי במדויק, ברוטב עמוק של יין אדום, בצל מקורמל ופטריות טריות.במרינדת שמן הבית. מוגש לצד ריגטוני אל-דנטה ושעועית ירוקה טרייה
רכיבים:
- 1 קילו פילה בקר
- חצי בקבוק יין אדום של אחיה
- 10 יחידות בצלי שאלוט
- 20 יחידות שיני שום
- שמן זית “שמן הבית” – משק אחיה
סוגי פטריות:
- 1 נספק יער
- 1נספק שמפיניון
- 1 נספק פורטבלו
- 1 נספק שימגי
- 1 חבילה פסטה ריגטיני
- 1/2 שקית שעועית ירוקה סנפרוסט
- צרור עלי פטרוזיליה
- מלח דק , פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- נפרוס את הפילה בקר לרצועות ונצרוב במחבת שוחמם מראש עם שמן זית אחרי צריבה נוציא את הבשר לצלחת נפרדת.
- נאדה לפי סדר שאלוט, שיני שום ופטריות נחזיר את רצועות הבשר, נתבל.
- “נפתח” עם יין אדום, ונקפיץ הכל יחד, נוסיף את הריגטוני שבושלו מראש לפי הוראות יצרן נערבב יחד.
- נכבה את האש נוסיף את השעועית הירוקה
- נגיש בצלחת עמוקה עם סלטון עלי פטרוזיליה
בתאבון!
קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי


סילאן 350 גר'

