פילה בקר בצלים ופטריות ביין אדום

נתח פילה בקר עשוי במדויק, ברוטב עמוק של יין אדום, בצל מקורמל ופטריות טריות.במרינדת שמן הבית. מוגש לצד ריגטוני אל-דנטה ושעועית ירוקה טרייה

רכיבים:

סוגי פטריות:

  • 1 נספק יער
  • 1נספק שמפיניון
  • 1 נספק פורטבלו
  • 1 נספק שימגי
  • 1 חבילה פסטה ריגטיני
  • 1/2 שקית שעועית ירוקה סנפרוסט
  • צרור עלי פטרוזיליה
  • מלח דק , פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. נפרוס את הפילה בקר לרצועות ונצרוב במחבת שוחמם מראש עם שמן זית  אחרי צריבה נוציא את הבשר לצלחת נפרדת.
  2. נאדה לפי סדר שאלוט, שיני שום ופטריות נחזיר את רצועות הבשר, נתבל.
  3. “נפתח” עם יין אדום, ונקפיץ הכל יחד, נוסיף את הריגטוני שבושלו מראש לפי הוראות יצרן נערבב יחד.
  4. נכבה את האש נוסיף את השעועית הירוקה
  5. נגיש בצלחת עמוקה עם סלטון עלי פטרוזיליה

בתאבון!

קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי

טווח מחירים: ⁦₪28.00⁩ עד ⁦₪890.00⁩
4.9411.20 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
פח 5 ל' ב- 250 ₪
טווח מחירים: ⁦₪59.00⁩ עד ⁦₪926.00⁩
5.007.87 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
פח 5 ל' ב- 250 ₪
טווח מחירים: ⁦₪59.00⁩ עד ⁦₪926.00⁩
5.007.87 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
פח 5 ל' ב- 250 ₪
טווח מחירים: ⁦₪50.00⁩ עד ⁦₪926.00⁩
5.006.67 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
פח 5 ל' ב- 250 ₪
טווח מחירים: ⁦₪50.00⁩ עד ⁦₪926.00⁩
5.006.67 ל-100 מ''ל
למוצר זה יש מספר סוגים. ניתן לבחור את האפשרויות בעמוד המוצר
המחיר המקורי היה: ₪19.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪15.00.
5.003.95 ל-100 גר'
/*קוד פלאשי לטופס הרשמה לשידור מידע מועדון לקוחות*/