צמחוני
ירקות של חורף צרובים על מצע קרם פרש וסלמון מעושן
חומרי הגלם:
- 2 יח אנדיב (עולש) חצויים
- 1 יח זוקיני חתך לסירות
- 2 יח שומר צעיר
- שמן זית פיקואל משק אחיה
- 100 מלל יין לבן שרדונה יקב טנא
- מלח ים אטלנטי
- פלפל גרוס
- טימין קצוץ
- 100 גר קרם פרש
אופן ההכנה:
1.חולטים במים חמים את השומר והאנדיב למשך 2 דקות
ומעבירים למי קרח
2.מחממים במחבת שמן זית פיקואל ומעט טימין קצוץ וצורבים את הירקות
כולל הזוקיני עד להשחמה
3.מוסיפים יין לבן שרדונה ומבשלים קלות עד לצימצום היין
מתבלים במלח ים ופלפל גרוס
#מצורפת הצעת הגשה בתוספת סלמון כבוש
מתאים להגשה בכל שעות היום
קרדיט מתכון: שף חיים דיין


זית סורי מבוקע בלאדי

