קוביות דג ים לבן עם שעועית מש ועדשי בלוגה

מצרכים ל 5 סועדים

  • 500 גרם פילה דג לבן
  • 6 כפות טחינה גולמית
  • 3 עגבניות – סחיטת עגבניות
  • מיץ מ-2 לימונים
  • צרור רוקט ארגולה
  • צרור כוסברה
  • צרור נענע
  • 200 גרם עדשי מש
  • 200 גרם עדשי בלוגה
  • מלח גס ,פלפל שחור גרוס
  •  7 כפות שמן זית קורנייקי משק אחיה

אופן ההכנה

  1. להשרות את 2 סוגי העדשים כשעה ולבשל כל סוג לחוד עד שהעדשים רכים
  2. בקערה נערבב את עדשי הבלוגה השחורות ושעועית המש שבישלנו מראש, ונוסיף גם מיקס עלי תבלין ירוקים קצוצים דק דק
  3. נוסיף לקערת העדשים מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית קורנייקי של משק אחיה
    נערבב היטב ונניח את הקטניות המתובלות בצד.
  4. נחתוך את הדג ים הלבן לקוביות, נתבל אותם במלח, פלפל, נסחט 2 עגבניות טריות ולימון שלם אחד, וגם אותם נתבל בנדיבות בשמן זית קורנייקי של משק אחיה
  5. נניח על צלחת ההגשה את תערובת העדשים ומעל נפזר את תערובת הדג
  6. מעל מטפטפים טחינה גולמית ושמן זית קורנייקי של משק אחיה

בתאבון!

קרדיט מתכון: השף גולן ישראלי

ראשית המסיק – שמן זית קורנייקי 5 ליטר

285.00

שמן זית כתית מעולה שפוגשים בדרך כלל במעדניות וייחודו בניחוחות ירוקים מודגשים וברמת מרירות וחריפות נכונה. מתאים במיוחד לסלטים ומאכלים על בסיס ירקות ירוקים, ומדגיש טעמים של בשר ודגים.

קטגוריה:
מידע נוסף
בודק...