סביצ’ה ישראלי

סביצ'ה ים תיכונית

מצרכים להכנת הטחינה:

אופן ההכנה:
מערבבים הכל בקערת ערבוב עם מטרפה, עד למרקם חלק.
הטחינה אמורה להיות יותר יציבה ולא דלילה.

מצרכים לסביצ’ה (למנה אחת):

  • 100 גרם דג קצוץ
  • חצי מלפפון חתוך לקוביות
  • 4 טבעות פלפל ירוק חריף
  • 3 עגבניות שרי פרוסות טבעות
  • כף בצל סגול קצוץ
  • 6 עלי נענע קרועים
  • כף פטרוזליה קצוצה
  • מלח אטלנטי לפי הטעם
  • כף שמן זית קורנייקי משק אחיה
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:
מערבבים הכל בקערת עירבוב.

אופן ההגשה:
בצלחת מורחים את הטחינה כמו שמורחים חומוס.
מוזגים באמצע הצלחת על הטחינה
מזלפים שמן זית מלמעלה על כל המנה.
ניתן לפזר עוד 4 עלי נענע שלמים לצילחות יפה.

קרדיט מתכון: השף עידו אלקיים – מסעדת קונמיגו

/*קוד פלאשי לטופס הרשמה לשידור מידע מועדון לקוחות*/