מסעדת שף ‘טרסה’ במלון ‘בוטניקה’
במסעדת השף הכשרה ‘טרסה‘ הממוקמת במלון בוטניקה מקולקציית Fattal limited edition של רשת פתאל, ייערך בין 21 בנובמבר ל-31 בדצמבר פסטיבל שמן זית לציון עונת המסיק וחג החנוכה, בשיתוף משק אחיה ויקב טנא.
במסגרת הפסטיבל יוגשו מנות ספיישל המבוססות על שמן הזית של משק אחיה לצד התפריט הקבוע, ויינות יקב טנא יוצעו במחירים מיוחדים.
בין המנות: פטאייר תרד וגבינות – על מצע קרם יוגורט, זעתר ושמן זית סורי (68₪)
סשימי דג ים – ראשית המסיק – סלט שומר והדרים, שמן זית, לימון והדרים (82₪)
פיצה מדורה- קרם ירוקים, מוצרלה, תפוח אדמה מדורה, לאבנה, צ׳ילי ושמן זית סורי (75₪)
בוקטיני פיקוואל- שמן זית, שום, צ׳ילי ועשבי תיבול (75₪)
מוס שוקולד ולרונה- שמן זית פיקוואל, מלח ים וטוויל קקאו (55₪)
הטבה בלעדית לחברי מועדון משק אחיה :
10% הנחה לשולחנות בהזמנה מעל 200 שקלים*
בנוסף, יקבלו בקבוק שמן זית בגודל מיוחד לטעימה.
במהלך ימי החנוכה תתקיים במסעדה הדלקת נרות חגיגית ובמקביל תעוצב ברוח חג המולד.
הפסטיבל מתקיים במקביל לתקופת חג החגים, המביאה עמה מפגש תרבותי ייחודי.
בתקופה זו של השנה מתמלא אזור המושבה הגרמנית בחיפה באווירה חגיגית וצבעונית במיוחד.
מסעדת ‘טרסה’, המסעדה הכשרה היחידה במושבה הגרמנית, מצטרפת לחגיגות עם טעמים ייחודים ואלמנטים המזוהים עם העונה, במטרה להעניק לאורחים חוויה המשקפת את רוח התקופה הרב תרבותית.
(*) כל שנדרש להציג למארח/ת את המייל שנשלח לחברי המועדון עם ההטבה