ברזאולה אנטריקוט

ברזאולה אנטריקוט

מרכיבים:

  • אנטריקוט שלם
  • ציפורן טחון
  • הל טחון
  • כוכב אניס טחון
  • זרעי כוסברה טחונה
  • מלח

תוספות למנה:

  • איולי חרדל
  • חצי בצל אדום שרוף בתנור
  • עלי מיקרו
  • קורנישון (מלפפון צעיר וקטן, בעל מרקם מחוספס ופריך)

אופן ההכנה:

  1. לוקחים נתח אנטרקוט שלם ומצפים במלח ותבלינים ארומטיים (ציפורן טחון הל טחון כוכב אניס טחון וזרעי כוסברה טחונה)
  2. מניחים במקרר למשך 4 ימים עטוף במלח המטובל ובניילון נצמד (שלא יכנס אוויר)
  3. לאחר 4 ימים מוציאים מהמקרר, מנקים מהמלח ומכניסים למקפיא
  4. כשהבשר קפוא פורסים דק דק בעזרת סלייסר
  5. מסדרים על הצלחת
  6. שמים נגיעות של איולי חרדל, טבעות גלדי בצל חרוך, קורנישון, ועלי מיקרולהכנת האיולי חרדל:
  7. 3 כפות מיונז, 2 כפות חרדל, מעט צלפים,2 שיניי שום קונפי,  נוזל של קורנישון, מלח פלפל לטעמים, לטחון יחד בבלנדר

קרדיט מתכון: השף בן רפאל

/*קוד פלאשי לטופס הרשמה לשידור מידע מועדון לקוחות*/