בשרי
ברזאולה אנטריקוט
מרכיבים:
- אנטריקוט שלם
- ציפורן טחון
- הל טחון
- כוכב אניס טחון
- זרעי כוסברה טחונה
- מלח
תוספות למנה:
- איולי חרדל
- חצי בצל אדום שרוף בתנור
- עלי מיקרו
- קורנישון (מלפפון צעיר וקטן, בעל מרקם מחוספס ופריך)
אופן ההכנה:
- לוקחים נתח אנטרקוט שלם ומצפים במלח ותבלינים ארומטיים (ציפורן טחון הל טחון כוכב אניס טחון וזרעי כוסברה טחונה)
- מניחים במקרר למשך 4 ימים עטוף במלח המטובל ובניילון נצמד (שלא יכנס אוויר)
- לאחר 4 ימים מוציאים מהמקרר, מנקים מהמלח ומכניסים למקפיא
- כשהבשר קפוא פורסים דק דק בעזרת סלייסר
- מסדרים על הצלחת
- שמים נגיעות של איולי חרדל, טבעות גלדי בצל חרוך, קורנישון, ועלי מיקרולהכנת האיולי חרדל:
- 3 כפות מיונז, 2 כפות חרדל, מעט צלפים,2 שיניי שום קונפי, נוזל של קורנישון, מלח פלפל לטעמים, לטחון יחד בבלנדר
קרדיט מתכון: השף בן רפאל




